יום שלישי, 31 בינואר 2012

עולם קטן המאגזין-טבת

אם גם אתם כבר התרגלתם לעובדה שאפשר להכין פופקורן במיקרוגל.
ומדי פעם כשאתם ממש בקטע ובא לכם לראות סרט טוב עם מלא פופקורן אתם עושים אחד ועוד אחד, ומבינים שכדי שיהיה הרבה- הכי כדאי בסיר. אבל מה לעשות?! סיר זה לא מיקרוגל ואחרי ניסיון ראשון של הכנה בסיר עם בית מפויח אתם חוזרים למסורת העתיקה- הכנה במיקרוגל.







ובכל זאת, הרי לכם 'מתכון' להכנת פופקורן בסיר!-
(תודה לאיל הורן )
 1.שמן, שיכסה את התחתית.
 2. שים גרעינים ככה שהתחתית תתכסה בדיוק, אבל שתהיה רק שכבה אחת.
 3. תנענע את הסיר (זה בסדר כשהוא פתוח) עד שכל הגרעינים יתכסו בשמן.
 4. תוסיף מלח ותנענע את הסיר שעד שכל המלח ידבק לגרעינים.
5. סגור את הסיר ותשקשק אותו מדי פעם...
 6. שים סרט, ותאכל בתיאבון :)

תגובה 1: